برگزاری کارگاه آموزشی بازآموزی قوانین و مقررات وظیفه عمومی

۲۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۰ کد : ۶۱۶۰۸ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
کارگاه آموزشی بازآموزی قوانین و مقررات وظیفه عمومی با هدف به‌روز رسانی اطلاعات و آشنایی بیشتر با مجموعه مقررات امور نظام وظیفه، فرآیند صدور معافیت تحصیلی و خروج از کشور دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز در مرکز آموزش علمی کاربردی مشکات ولایت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد استان البرز؛ این کارگاه با حضور ستوان یکم «وحید دودانگه» کارشناس اداره تحصیلی وظیفه عمومی فا.ا. البرز، «مهسا مصحفی» معاون علمی واحد استان البرز، «سعید جوادزاده» رئیس اداره خدمات آموزشی، «محدثه بافقی¬زاده» مسئول و رابط امور نظام وظیفه و کارشناسان مراکز آموزش علمی کاربردی استان برگزار شد.
در ابتدای این نشست «راحله صالحی» رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی مشکات ولایت ضمن خیرمقدم به مدعوین از زحمات آقای دودانگه برای آموزش، تسهیل و پیگیری امور نظام وظیفه دانشجویان استان قدردانی کرد.
در ادامه سعید جوادزاده رئیس اداره خدمات آموزشی در خصوص اهمیت اقدام به‌موقع مراکز آموزش نسبت به دریافت سنوات ارفاقی دانشجویان توضیحاتی ارائه و تاکید کرد: با توجه به ثبت غیبت خدمت سربازی برای مشمولین، مراکز آموزش موظف به اطلاع‌رسانی دقیق به دانشجویان و پیگیری اخذ سنوات ارفاقی در زمان مقرر هستند.
نحوه صدور معافیت تحصیلی در سامانه خدمات الکترونیک انتظامی (سخا) و سایر امکانات این سامانه از جمله استخراج گزارش و ... به تفصیل توسط « ستوان یکم دودانگه » ارائه شد. همچنین با توجه به تفویض اختیار بررسی درخواست¬های خروج از کشور دانشجویان به مراکز آموزش علمی کاربردی، فرآیند تایید درخواست¬ها در سامانه سخا به طور کامل تشریح شد.
در ادامه کارشناس اداره تحصیلی وظیفه عمومی فا.ا. البرز ضمن مرور مجموعه قوانین نظام وظیفه در حوزه آموزش عالی، به تشریح نحوه پذیرش دانشجویان مشمول، سنوات اولیه و سنوات ارفاقی، صدور و لغو معافیت تحصیلی، شرایط خروج از کشور دانشجویان مشمول و سایر موضوعات مرتبط پرداخت و به سؤالات و ابهامات کارشناسان حاضر در کارگاه پاسخ داد.

در پایان با اهداء لوح سپاس از حضور مؤثر ستوان یکم دودانگه تقدیر به عمل آمد.