برگزاری مسابقات استانی فوتبال به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی قطعه سازان میثاق

۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۳ کد : ۶۱۵۳۸ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی میثاق، مسابقات فوتبال بین مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز ویژه دانشجویان به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی قطعه سازان میثاق، برگزار گردید.

این مسابقات فوتبال با حضور 5 تیم از مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز از جمله: مرکز قطعه سازان میثاق ، مرکز شاهین ، مرکز جهاد دانشگاهی ، مرکز شهرداری کرج، مرکز ماموت و با حضور آقای مهندس صفری و سرپرست مرکز قطعه سازان میثاق، آقای دکتر پژمان احمدی برگزار گردید.
گفتنی ست در این مسابقات که هدف آن ایجاد همدلی، نشاط و بالا بردن روحیه ورزشی بین دانشجویان مراکز علمی کاربردی شد، تیم مرکز شاهین، با پیروزی مقابل تیم های شهرداری و قطعه سازان میثاق به قهرمانی رسید. همچنین تیم های مرکز قطعه سازان میثاق و شهرداری کرج به ترتیب مقام های دوم و سوم  را در این مسابقات کسب کردند.

در پایان مسابقات از تیم های برتر با اهدا لوح و تندیس قهرمانی تقدیر و تشکر به عمل آمد.