برگزاری دوازدهمین جلسه کمیسیون برنامه ریزی درسی

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۷ کد : ۶۰۸۲۳ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد استان البرز؛ دوازدهمین جلسه کمیسیون برنامه ریزی درسی با حضور اعضا و مدعوین برگزار شد.
در ابتدا دکتر یوسفی « سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز » ضمن خوش آمدگویی، برنامه سال جاری را اعلام و در خصوص برگزاری دوره های کوتاه مدت افزود: اجرای دوره های آموزشی تخصصی کوتاه مدت، تک درس و تک پودمان در راستای رفع نیازهای تخصصی، کاربردی و مهارتی دانشجویان، کارشناسان سازمان ها و عموم فراگیران جامعه و نیز ارتقای سطح دانش و مهارت های شغلی وحرفه ای باید سرلوحه کار قرار گیرد.
در این جلسه بازنگری رشته کاردانی مدیریت بازرگانی انبارداری توسط مرکز آموزش علمی کاربردی قندکرج مورد بررسی قرار گرفت و در این راستا دکتر علی جانی و خانم مهندس قادری فرد دلایل توجیهی این بازنگری را منوط به بروزرسانی بر اساس تکنولوژی های نوین، ادغام دروس یکسان و افزودن دروس مرتبط با سرفصل دانستند.
در ادامه این جلسه دلایل توجیهی ایجاد رشته مهندسی فناوری برق صنعتی توسط مرکز آموزش قطعه سازان میثاق ارائه شد و مهندس عبدالمالکی به همراه تیم متخصص توضیحاتی راجع به نیاز جامعه به این رشته بیان نمودند.
در انتهای جلسه اعضای جلسه به جمع بندی و رای گیری این موارد پرداختند.