بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز به مناسبت روز جهانی قدس

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۰ کد : ۶۰۷۳۱ اخبار شیرپوینت اسلایدر

مقام معظم رهبری مدظله العالی:
“خودتان را برای راهپیمایی روز قدس آماده کنید، آن هم صحنه عظیمی است برای اینکه همه بدانند که ملت ایران در صحنه است، بیدار است، پابرجاست و از هیچ قدرتی و از هیچ قلدری در سطح عالم، باک ندارد”

آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به ابتکار بنیانگذارجمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) بنام روز قدس وحمایت از مردم مظلوم فلسطین نامگذاری شده است. این اقدام هوشمندانه موجب شده تا مردم ستمدیده فلسطین فراموش نشده و هر ساله مسلمانان جهان برای حمایت از فلسطین و قدس شریف اتحاد خود را به رخ جهانیان بکشند. در این برهه از زمان که دشمنان در حال برهم زدن امنیت و آرامش خاور میانه هستند، ایران اسلامی پرشکوه تر از همیشه در صحنه حاضر است. در همین راستا دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز، هم صدا با همه مسلمانان در سرتاسر جهان ضمن تجدید میثاق با آرمان فلسطین، در راهپیمائی روز جهانی قدس شرکت نموده و آزادی مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین را از یوغ صهیونیسم جهانی فریاد می کند.

و من الله التوفیق
مصطفی یوسفی طزرجان