صد و هشتمین جلسه شورای آموزشی و کمیسیون موارد خاص استان البرز برگزار شد

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۱ کد : ۶۰۷۳۰ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد استان البرز؛ صد و هشتمین جلسه شورای آموزشی و کمیسیون موارد خاص استان البرز برگزار شد.
«مهندس جوادزاده» رییس اداره خدمات آموزشی ضمن تبریک سال نو، دستور جلسه و درخواست های ارسالی به شورای آموزشی را تشریح نمود و اعلام کرد با توجه به اقدامات موثر انجام شده توسط واحد استانی، تعداد موارد درخواست های نیازمند حذف درس کاهش قابل ملاحظه ای داشته است.
سپس خانم مهندس بافقی زاده موارد درخواست افزایش سنوات، بازگشت به تحصیل، حذف درس، مرخصی و درخواست موافقت با فراغت از تحصیل دانشجویان را مطرح کرد و موارد، توسط اعضای شورای آموزشی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ گردید.
این جلسه با حضور اعضاء «آقای دکتر مصطفی یوسفی طزرجان» سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز، «خانم مهندس مهسا مصحفی» معاون علمی واحد استان البرز، «مهندس سعید جوادزاده» رییس اداره خدمات آموزشی، «خانم مهندس محدثه بافقی زاده» کارشناس خدمات آموزشی واحد استان البرز، «خانم مهندس مریم ملاباقر»، «آقای دکتر علیرضا خیابانی»، «آقای دکتر محمد دلنواز» و «آقای مهندس محمدرضا شیخ ربیعی» برگزار شد.