کسب دو مقام توسط دانشجویان البرز در مسابقات قهرمان کشوری آمادگی جسمانی کیش

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۴ کد : ۶۰۶۹۸ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار

به گزارش اداره کل تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، نتایج هشتمین دوره مسابقات قهرمان کشوری آمادگی جسمانی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی ، پس از داوری فیلم های ارسالی از سوی دانشجویان ، توسط کمیته فنی مسابقات اعلام شد. این دوره مسابقات به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی جزیره کیش در دو گروه دختران و پسران به صورت مجزا به صورت آفلاین برگزار گردید و ورزشکاران در ماده های پلانک ، شنای سوئدی و طناب زنی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در این رویداد کشوری که در مجموع تعداد 163 نفر دانشجو از 19 استان در ماده های مختلف حضور داشتند، سهم استان البرز، مقام سوم و دوم در ماده طناب زنی پسران و دختران بود که توسط آقای وحید سایه وند و خانم زهرا بیات از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی باشگاه شاهین کرج کسب شد.