دانشجوی مرکز علمی کاربردی شهرداری کرج موفق به کسب مدال طلای جشنواره ی بین المللی نوآوری و اختراعات ارشمیدس کشور روسیه شد

۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۹ کد : ۶۰۴۲۱ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری کرج؛ پدرام فروغی شاد دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری کرج با طرح سیستم کشت عمودی هیدروپونیک گلخانه ای تک پمپ قابل چرخش موفق به کسب مدال طلای جشنواره بین المللی نوآوری و اختراعات ارشمیدس کشور روسیه (مسکو-۲۰۲۲) شد.

فروغی شاد افزود: در این رویداد با حمایت مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری کرج و با همکاران خوبم آقای هوشنگ قهاری و خانم ها زینب مقدم، هانیه قصاب زاده علمداری و نازنین دانشور موسائی در قالب یک تیم پنج نفره شرکت کردیم و موفق به کسب مدال طلا و جایزه ویژه این رویداد شدیم.
در این نمایشگاه که در شهر مسکو و در تاریخ هشتم تا یازدهم فروردین ماه 1401 برگزار شد، بیش از ۱۲ تیم دانشجویی، دانش آموزی و همچنین چندین کمپانی در محورهای مختلف از جمله نانوتکنولوژی، زیست فناوری، داروسازی، مهندسی پزشکی، فیزیک، الکترونیک و... از کشور ایران شرکت داشتند که موفق به کسب چند مدال و جایزه ویژه از ارگان های ملی و بین المللی شدند.
لازم به ذکر است بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی ابداعات و اختراعات ارشمیدس در مسکو زیر نظر "سازمان فدرال ثبت مالکیت های معنوی"، "وزارت علوم، تحقیقات و فناوری" و "ریاست جمهوری روسیه" برگزار شد.
بازدیدکنندگان این گردهمایی شامل تولیدکنندگان، صاحبان صنعت در روسیه، خبرنگاران، طراحان صنعتی خبره، مخترعان، محققان، دانشجویان و دانش آموزان بودند که این ارتباط راه یک ایده نو تا تولید انبوه را برای مخترعان کوتاه می کند.
هیات داوران این رویداد نیز متشکل از متخصصین در رشته های مختلف بوده و پس از بررسی و بازدید طرح ها نتایج اعلام و در مراسم اختتامیه که در روز آخر نمایشگاه برگزار شد مدال و جوایز مختلفی اعطا شد.
این جشنواره بین‌المللی با حمایت وزارتخانه‌های دفاع، آموزش و پرورش، صنایع، علوم و تکنولوژی و توسعه اقتصادی و تجارت فدراسیون روسیه، شهرداری مسکو، آژانس ثبت اختراعات و علائم تجاری روسیه، دانشکده علوم و تکنولوژی دولتی مسکو، WIPO و انجمن‌های مخترعان کشورهای مختلف از سوی مرکز آفرینش‌های علمی و فنی ارشمیدس برگزار شد که در آن مخترعان و نوآورانی از حدود 18 کشور جهان شرکت داشتند.