دهمین رویداد شتاب IOT و صنایع غذایی در قندکرج

به گزارش روابط عمومی استان البرز؛ دهمین رویداد شتاب IOT و صنایع غذایی کشور توسط مرکز آموزش علمی کاربردی بین المللی قند کرج برگزار شد.

دکتر پیمان دانش کار آراسته« رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز» در ابتدای جلسه گفت: قدردان زحمات شرکت کنندگان استارت آپ مرکز قند کرج در حوزه صنایع غذایی و IOT و داوران محترم در ارزیابی طرح‌ها و ایده‌های مطرح شده هستم.

ایشان ضمن ابراز خرسندی از استقبال استارت آپ های دانشگاه افزود: استارت آپ هایی که در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز برگزار می‌شود مورد استقبال خوبی قرار می‌گیرد و متقاضیان ایده‌ها و طرح‌های خوبی را معرفی می‌کند که توفیق همه عزیزان را آرزوی دارم.

« رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز» تصریح کرد: بحث استارت آپ ها مدتی است در ایران هم باب شده است و تجربیات جهانی موفقی هم داشته است .در شرایط حاضر به این طریق که طوفان فکر ایجاد می‌کند و خلاهای موجود در بخش کسب و کار، شناسایی و ایده‌های خلاقانه‌ای مطرح می‌شود. همچنین به جهت رفع محدودیت ها و خلاءها، ما جایگاه ویژه‌ای چه در دنیا و چه در کشور به دست آورده و برگزاری این رویداد ها کمک می کند که این ایده های نوآورانه شناسایی شوند و ایده‌های منتخبی که قابلیت تجاری سازی دارند در مسیر تجاری سازی قرار بگیرند.

وی افزود: خوشبختانه دانشگاه جامع علمی کاربردی هم از دانشگاه‌های پیشگام در برگزاری رویداد شتاب بوده و مرکز بین المللی علمی کاربردی قند کرج در ارتباط با برگزاری استارتاپ ها همواره فعال بود و تجربیات بسیار موفقیت آمیزی داشته است.

دکتر دانش کار آراسته در پایان با اشاره به نیاز کشور به تحول در تولید با کیفیت گفت: استارتاپ ها با هزینه کمتر از روش های سنتی در ایجاد تحول در امر تولید و شناختی که بازار به صورت تخصصی دارند می توانند این امر را محقق می‌سازد که با شناسایی ایده ها و طرح های خوب و با کمک مرکز رشد و نوآوری علمی کاربردی قند کرج آن ها را در مسیر تولید و تجارت قرار دهند.

در ادامه مهندس حسن کریمی « رییس مرکز بین المللی علمی کاربردی قند کرج» گفت: 56 دستاورد در زمینه IOT و 96 دستاورد در زمینه صنایع غذایی در این رویداد مورد بررسی قرار گرفت.
وی در خصوص هدف از برگزاری استارت آپ ها گفت: هدف دانشگاه تولید علم مبتنی بر کار است ولی باید این سوال مهم را نیز مد نظر قرار داد که آیا این تعداد فارغ التحصیل، آمادگی ورود به بازار کار را دارند؟ لذا بخشی از ظرفیت علمی باید به ارتقای دانش کاربردی و ایجاد بستر مناسب جهت رشد مهارت دانشجویان اختصاص یابد.

وی اعلام کرد که به لحاظ کمی و کیفی ایده های ارائه شده، رشد داشته اند و تخصصی تر نیز شده اند.

مهندس کریمی ابراز امیدواری کرد که مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز دانشجویانی توانمند در حوزه مهارت، اشتغال و کارآفرینی تربیت می نمایند.

وی با بیان اینکه این برنامه در زمینه جمع آوری ایده های نو در راستای تجمیع فعالیت های کسب و کار است، افزود: در دنیا توجه به برگزاری استارت اپ جایگزین بخش های تحقیق و توسعه کارخانجات و صنایع می شود.

رئیس مرکز بین المللی علمی کاربردی قند کرج بیان کرد: فضای پژوهشی در این دانشگاه قالب شده است و دست رنج سالیانه خود را در فضای هفته پژوهش و استارت آپ ها دریافت می کنیم.

کریمی با اشاره به اینکه پشتیبانی از ایده های نو و رساندن این مهم به مرحله تجاری و بازارهای جهانی است، گفت: در دانشگاه علمی کاربردی ایده های برتر در پایان دوره وارد فضای مرکز رشد شده تا در فرصت یک الی سه ساله به کسب و کار نوین تبدیل شود.