دومین استارت آپ سازمان های هوشمند توسط مرکز علمی کاربردی خانه کاربردی کرج

به گزارش روابط عمومی استان البرز؛ دومین استارت آپ سازمان های هوشمند در مرکز علمی کاربردی خانه کاربردی کرج برگزار شد.
 مهندس یوسفی «معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز» ضمن مثبت ارزیابی کردن پیشینه برگزاری رویدادهای شتاب در مرکز، از مجموعه زحمات رییس و همکاران تشکر کرد و به الزام برگزاری استارت آپ ها توسط مراکز آموزش علمی کاربردی تاکید نمود که  آمیختگی آموزش و صنعت را آشکارتر می کند و اینکه مشاغلی که بصورت سنتی اداره و توسعه داده می شوند بیشتر از مشاغل دیگر تحت تأثیر شرایط واقع می شوند و در صورت ادامه‌ی روش های فعلی، از چرخه کسب و کارهای فعال خارج می شوند. مگراینکه تحولی در آنها ایجاد شود.
در ادامه مهندس حسین افتخاری«سرپرست مرکز علمی کاربردی خانه کارگر کرج» در این زمینه گفت: تعداد 110 ایده جمع آوری شد و در نهایت 15 ایده به مرحله نهایی راه پیدا کرد.
وی افزود: ایده های مطرح شده در محور هایی همانند؛ اپلیکشن سفارش محصولات بهداشتی، مسائل آموزشی، کتابخانه دیجیتال، نرم افزارهای حسابداری شرکت های مسافربری، اپلیکیشن معرفی طراحان لباس، ربات هوشمند در بازارهای مالی و بورس و ... بود که مورد داوری تخصصی قرار گرفت.
حسین افتخاری در خصوص هوشمندسازی در سازمان ها گفت: هوشمند سازی در همه بحران های موجود می تواند کمک بسیار زیادی به صاحبان کسب و کار و مردم جامعه کند.
«رییس مرکز علمی کاربردی خانه کارگر کرج» هدف از برگزاری استارت آپ را اهمیت و نقش بارز فناوری اطلاعات، در زندگی شخصی، کار و روابط اجتماعی عنوان کرد و در پایان به منتخبین نهایی اشاره کرد و تصریح کرد: از بین تعداد کل ایده های ارایه شده؛ ایده برتر و ایده اول توسط امیرعلی صادقی با عنوان رمزهای رادیویی یک بار مصرف کسب شد، دومین ایده توسط مهرداد جعفری وفرامرز رضایی با عنوان سامانه مدیریت ماشین آلات و رتبه سوم توسط خانم هدیه گرشاسبی با عنوان همیار بانک به خودشان اختصاص داده شد.
لازم به ذکر است سومین استارت آپ مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر کرج با عنوان سازمان های هوشمند در 5 آذر برگزار می شود.