ارتباط مستقیم ایده‌پردازان و صنایع مهمترین هدف برگزاری استارت‌آپ است

به گزارش روابط عمومی استان البرز، صبح روز دوشنبه 5 آبان ماه رویداد شتاب بتن و ساختمان در مرکز علمی کاربردی شرکت ایران فریکمو آغاز شد.
دکتر آراسته «رئیس دانشگاه علمی کاربردی البرز» که بصورت مجازی در این رویداد شرکت نمود ضمن قدردانی از حمایت‌های رییس هیات مدیره شرکت ایران فریمکو و تشکر از زحمات رییس و همکاران مرکز در برگزاری استارت آپ گفت:  ملاحظات شرایط بیماری کرونا به ما نشان داد؛ مشاغلی که بصورت سنتی اداره و توسعه داده می شوند بیشتر از مشاغل دیگر تحت تأثیر شرایط واقع شدند و در صورت ادامه‌ی روش های فعلی، از چرخه کسب و کارهای فعال خارج می شوند. مگراینکه تحولی در آنها ایجاد شود.
«رئیس دانشگاه علمی کاربردی البرز» در ادامه افزود: یکی از راه های خلق تحول در کسب و کار و ایجاد خلاقیت و نوآوری برگزاری استارت آپ و رویداد شتاب است.
وی افزود: در شرایط عادی، جهت تغییر و تحول در ساختار تولید یک شرکت، دفاترR&D هستند که باید وارد عمل شوند. در کنار این دفاتر می توان با صرف زمان و هزینه کمتر به ایده های که قابل تجاری سازی هستند و در بازار می توانند اثر گذار باشند از طریق استارت آپ ها دست یافت.
دکتر آراسته تصریح کرد: خوشبختانه مراکز علمی کاربردی در استان البرز در زمینه برگزاری استارت آپ کاملاً پیشرو هستند و یکی از مراکز فعال در این زمینه مرکز علمی کاربردی ایران فریمکو است، چنانچه این رویداد با محوریت  صنایع ساختمان بصورت مستقیم و غیر مستقیم با اشتغال سر و کار دارد که می تواند در رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی اثر بخشی ویژه داشته باشد.
ایشان در پایان ضمن تشکر مجدد از برگزاری استارت آپ اظهار داشت: برگزاری استارت آپ ها از طریق مراکز آموزش علمی کاربردی به غایت آمیختگی آموزش و صنعت را معرفی می‌کند و اینکه آموزش های علمی کاربردی در بطن محیط کار است را بیش از پیش آشکار می سازد.
 در ادامه دکتر علی اصغر کیهانی «مدیر عامل مجموعه هلدینگ کیهانی» با اشاره به برگزاری اولین استارت آپ در زمینه بتن در کشور گفت: شکاف موجود بین عرضه و تقاضا، با کشف و خلق ایده‌‌های جوانان پر می شود و با استفاده از آنها در محیط های کسب و کار می توان به شکوفایی اقتصاد کمک کرد.
بنیانگذار صنعت نوین بتن در ایران افزود: با توجه به  توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات، به‌خصوص اینترنت، الگوی جدیدی را در فرایند آموزش و یادگیری ایجاد کرده است .که مشمول زمان و مکان و سن نمی‌باشد.
دکتر کیهانی در خصوص برخی از خلاقیت های شرکت به بهیافت مصالح در کشور اشاره کرد که در بستر صحیح نوآوری بوجودآمده است.
مهندس علی عمران روزبان «رییس مرکز علمی کاربردی ایران فریمکو» نیز ضمن خیر مقدم و تبریک آغاز امامت حضرت حجت (عج) با تأکید بر لزوم استفاده از جوانان گفت: کشور متعلق به جوانان است و آنان باید بسیاری از مهارت‌ها را در دانشگاه کسب کنند؛ زیرا دانشگاه تنها محل یادگیری نیست و دانشجو باید معضلات جامعه را شناسایی و حل کند.
«رییس مرکز علمی کاربردی ایران فریمکو» گزارشی از روند برگزاری رویداد شتاب ارائه کرد و گفت:پس از اطلاع رسانی و جمع آوری  طرح و ایده ‌ها، 19 طرح به عنوان طرح برتر  منجمله کنتور هوشمند ساختمان، مصالح ساختمان سبز( میساز) ، اسنپ شن و ماسه، طراحی و توسعه بام سبز و ... به مرحله نهایی و مورد قضاوت داوران قرار گرفت.