برگزاری کارگاه آموزشی ویژه مدیران وکارشناسان مراکز آموزش علمی کاربردی البرز

به گزارش روابط عمومی البرز، کارگاه آموزشی تبیین مجموعه قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه ویژه مدیران و کارشناسان آموزش مراکز آموزش علمی کاربردی استان بصورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.
 در ابتدا مهندس یوسفی« معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز» ضمن آرزوی سلامتی مواردی را در خصوص سامانه های آموزش مجازی سمالایو و امجد و لزوم بررسی برگزاری صحیح و کامل کلاسها ارائه نمود.
وی تصریح کرد: همکاران حوزه آموزش باید اطلاعات آموزشی خود را به روز رسانی کنند در همین راستا و طی تصمیمات متخذه، مقرر گردید سلسله جلسات آموزشی جهت رفع مسائل و مشکلات آموزشی برگزار گردد.
در ادامه مهندس جوادزاده «رییس اداره خدمات آموزشی» مباحثی در خصوص بخشنامه و دستورالعمل های مرتبط با حوزه آموزش و دانش آموختگان و همچنین تعامل واحد استانی و مراکز آموزشی جهت بهبود فرآیندهای آموزشی مطرح کرد.
 سپس خانم آقایان «کارشناس آموزش» مواردی همچون مدارک لازم و نحوه بارگزاری آن در سامانه شورای آموزشی، را مطرح نمود.
در پایان به سوالات کارشناسان مراکز آموزشی پاسخگویی شد.