برگزاری شورای هماهنگی منطقه یک

۱۵ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۳ کد : ۵۱۸۴۱ اخبار شیرپوینت اسلایدر

به گزارش روابط عمومی واحد استان البرز؛ صبح روز سه شنبه 15 مهرماه شورای هماهنگی منطقه یک بصورت ویدئو کنفرانس و مجازی با حضور دبیر منطقه یک دکتر پیمان دانش کار آراسته رییس واحد استان البرز، دکتر سید محمد حسن پیش بین سرپرست واحد استان تهران غرب ، دکتر خداداد واحدی سرپرست واحد استان تهران غرب و معاونین و اعضای هیأت رییسه ایشان برگزار شد.
در این جلسه بررسی و ارائه پیشنهادات اصلاحی چارت سازمانی مراکز کم جمعیت و مجاور محیط کار، اصلاح آیین نامه نظارت در خصوص دوره های آزاد، هم چنین در این جلسه موارد دیگری همچون بررسی آیین نامه های شورای آموزشی-کمسیون موارد خاص مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
رؤسای واحد‌های استانی مستقر در منطقه یک ضمن آرزوی سلامتی، ارائه راهکارهای کارشناسی و یکپارچه در راستای حل مشکلات منطقه‌ای و کشوری و در نهایت افزایش پویایی دانشگاه را یکی از مهمترین دلایل  این نشست‌ها عنوان کرند.
گفتنی است پس از بحث و تبادل نظر در این شورا، در خصوص تجهیز اتاق جلسات مجازی واحدهای استانی و برنامه آتی جلسات شورای هماهنگی منطقه یک اعلام نظر شد.