«دکتر علی عمران روزبان» استاد برتر بسیجی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور شد

۱۱ مهر ۱۳۹۹ | ۰۰:۳۰ کد : ۵۱۷۶۴ اخبار شیرپوینت اسلایدر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز؛  به مناسبت چهلمین سالگرد بزرگداشت هفته دفاع مقدس آیین تجلیل از اساتید برتر بسیجی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز با حضور دکتر آراسته« رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی البرز»، سرهنگ واحدی «جانشین سازمان بسیج اساتید استان البرز» و  دکتر حسینی«مسوول بسیج اساتیددانشگاه جامع علمی کاربردی البرز» و جمعی از اساتید در مرکز آموزش بین‌المللی علمی- کاربردی قند کرج با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

در این مراسم، از دکتر روزبان به عنوان استاد نمونه بسیجی کشور منتخب سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌های کشور در سال 99 با اهدای لوح سازمان بسیج کشور تقدیر به عمل آمد.

در بخشی از این تقدیرنامه از سوی دکتر مجتبی زارعی «رییس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها» آمده است.

استاد فرهیخته «جناب آقای دکتر علی عمران روزبان»
شجره طیبه بسیج اساتید به عنوان نیروی متعهد و انقلابی برخاسته از انقلاب اسلامی و منظومه فکری امام خمینی (ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی (مد ظله)، همواره حافظ و پشتیبان انقلاب اسلامی بوده و در این مسیر متعالی همه ظرفیت‌های علمی، دانشگاهی و اجتماعی خود را در راه بسط و تحکیم گفتمان انقلاب اسلامی در نیل به تحقق تمدن نوین اسلامی به کار می گیرد.
خدای بزرگ را شاکریم برای وجود استادان توانمند و انقلابی که بسی مایه غرور و مباهات‌اند. آنان که در کمال تعهد، صداقت و درستکاری بهترین اوقات خویش را در جامعه استادی بسیج گذرانده‌اند و در این جنبش، از هیچ کوششی دریغ نورزیده و کماکان با تفکر و رفتار انقلابی به مجاهدت خداپسندانه و خدمت بی منت مشغول‌اند.

شایان ذکر است، در پایان این مراسم از اساتید بسیجی فعال و جانباز دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز تقدیر و تشکر به عمل آمد.