مسابقه مناظره دانشجویی البرز با برتری دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی قند کرج به کار خود پایان داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز، روز دوشنبه 27 آبان، تیم های مناظره کننده دانشجویی البرز با 12تیم در واحد استان البرز به رقابت پرداختند و در نهایت تیم رادمین از مرکز آموزش علمی کاربردی قند کرج پیشتاز این رقابت و موفق به شرکت در مرحله کشوری دانشگاه جامع علمی کاربردی شد.
دکتر پیمان دانش کار آراسته ضمن خوش آمد گویی و تبریک به راه یافتگان به مسابقه نهایی گفت: شما عزیزان قطعاً با تلاش و تمرین به مرحله پایانی راه یافته اید که جای خرسندی است و صرف نظر از نتیجه هر تیمی که در این مسابقه شرکت نموده است قطعا برنده هست به این دلیل که تلاش کرده اند سطح اطلاعاتشان را ارتقاء بدهند و در این رقابت خودشان را محک زده شده برای رقابت با رقبا که این ها مولفه های برنده بودن است.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز در ادامه با اشاره به اینکه فلسفه مناظره این است که مسائل مد نظر را مورد تجزیه و تحلیل قرار بدهند و در ارتباط با موضوع، مطالعه کنند. البته این مناظره ها به دنبال این است که وجه دیگری از دانشجویان را تقویت کند. این که دانشجو بتواند مستدل از موارد و نظراتی که دارد دفاع کند.
وی گفت: فارغ التحصیل دانشگاهی فقط کسی نیست که مواردی را در کلاس آموخته مانند مهارت های اولیه را صرفاً انجام دهد بلکه باید بتواند به عنوان کارشناس گفتگو کند، از موضوعات دفاع کند، تشخیص درست و غلط بدهد، توجیه کند و در نهایت توجیه بشود که برای نیل به هدف باید این اصول را در کنار هم و در یک راستا انجام دهد.
دانش کار آراسته افزود: مناظرات باعث می شود تمرین کنیم از آن دوگماتیسم مزمن که در جامعه وجود دارد عبور کنیم همچنین کمک میکند از آراء و عقایدی که در بحث علمی به آن پایبند هستیم این ظرفیت این را داشته باشیم که نظر مخالف را بشنویم و به آن احترام بگذاریم و در آرا و اندیشه های خودتأمل و تعادل ایجاد کنیم.