سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز

به گزارش روابط عمومی استان البرز؛ سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز برگزار شد.

رییس اداره امور فرهنگی ودانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز در حاشیه مناظره دانشجویی گفت:  برای دانشجویان مراکز علمی کاربردی که بر اساس آموزش مهارت، مباحث درسی را فرا می‌گیرند، مناظره دانشجویی، رقابت سازنده ای است که با استقبال خوب این دانشجویان در مراکز علمی کاربردی البرز روبرو شد.
مجتبی صفری گفت: مسابقات مناظره دانشجویی همزمان با سراسر دانشگاه های جامع علمی کاربردی کشور، در استان البرز نیز برگزار شد و در مراحل مقدماتی و نهایی، تیم منتخب استان ها معرفی و در سطح کشوری این رویداد ادامه خواهد داشت.
وی افزود: دانشجویان با توجه به ۸۶ موضوع مختلف که در حوزه‌های مختلف کارآفرینی، اشتغال، آموزش های مهارتی و بحث های آموزشی دانشگاه، مطرح شده، اعلام موضع کرده و موافقت و یا مخالفت خود را با مناظره دو طرفه، ارائه کردند.
صفری تصریح کرد: با قرعه کشی شرکت کنندگان مراکز علمی کاربردی البرز، جدول مسابقات تنظیم شد که طی سه روز برگزار شد.
وی اظهار داشت: ماهیت این مناظره این است که دانشجویان برای گفت و گوی مستند بر مبنای منابع معتبر و با رعایت اخلاق، تمرین کنند.
صفری با اشاره به پرهیز از عامه پسند بودن گفت و گو، اذعان داشت: مهمترین مشکل در حوزه گفت و گو که در کشور مشاهده می شود، خلاء های است که در برگزاری مسابقات به آن پرداخته می شود و جدلی اخلاق مدار، بین دو گروه اتفاق می افتد.
این مسئول دانشگاهی گفت: امتیارات مناظره دانشجویی به گونه ای به شرکت کنندگان تعلق می گیرد که فقط سخنوری ملاک نباشد و باید با رجوع به منابع و رعایت اصول سخنوری، مطالب خود را ارائه کنند.
صفری با عنوان اینکه مناظره دانشجویی در مقاطع کاردانی و کارشناسی، دنبال می شود، اظهار داشت: طی یک هفته تمامی واحدهای استانی دانشگاه این مسابقات را برگزار می کنند. مرحله ملی، آذر ماه در مرکز استان آذربایجان شرقی برگزار  و تیم های برتر به تبریز اعزام خواهد شد.
صفری ادامه داد: این مسابقات برای سومین سال دنبال می شود و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز طی ۲ دوره قبل تیم منتخب خود را به مرحله ملی اعزام کرد که متاسفانه به مرحله نهایی راه پیدا نکرد.
رئیس اداره فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز گفت: داوران این رقابت ها از بین اساتید دانشگاه ها انتخاب شدند که با معیارهای اعلام شده به دانشجویان امتیاز می دهند.