نخستین جشن فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان برتر مرکز آموزش علمی کاربردی قند کرج برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز، نخستین جشن فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان برتر مرکز آموزش علمی کاربردی قند کرج به میزبانی مسئولان ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز، روسای مراکز استان و جمعی از دانشجویان برگزار شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی البرز ضمن خوش‌آمدگویی و تبریک این روز فرخنده به دانش‌آموختگان گفت:  نباید این موضوع به ذهن شما متبادر شود که با پایان یافتن این دوره از تحصیل کار شما تمام شده است، اتفاقا باید با مسئولیت‌پذیری بیشتری تلاش کنید چرا که خطا و اشتباهی که از دانشجویان سر می‌زند قابل چشم‌پوشی است اما همان خطا برای دانش آموختگان چندان قابل اغماض نیست.
دانش کار آراسته با تاکید بر تخصص و مهارت آموزی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: شما دانش آموختگان اکنون در رتبه و مقامی قرار دارید که می‌توانید در یک  حوزه شغلی به صورت تخصصی ورود کرده و از دانش و مهارت خود بهره برداری بهینه کنید.
در ادامه مهندس کریمی رئیس مرکز بین المللی قندکرج ضمن خوش آمدگویی به میهمانان و تبریک میلاد پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع)، تقارن جشن دانش آموختگی با ولادت حضرت رسول (ص) و امام جعفر صادق (ع) را به فال نیک گرفتند و گفتند ان شاء الله بتوانیم پیروان خلف آن بزرگواران باشیم.
ایشان در ادامه گفت: فراغت از تحصیل پایان راه ارتباط با دانشگاه نخواهد بود بلکه آغاز ارتباط و کسب مدارج علمی و تخصصی بالاتر می باشد و پایبندی به اصول اخلاقی و اندیشیدن به دو موضوع مهم برای ادامه حرکت دانشگاهیان در مسیر پیشرفت علمی کشور است و دانشجویان می بایست با کسب علم و مهارت و به کارگیری آن در زندگی برای پیشرفت و آبادانی ایران اسلامی تلاش نمایند.
کریمی تصریح کرد: این روز به یادماندنی حاصل تلاش همه عزیزان در دانشگاه می باشد. لذا از تمام استادان و پرسنل دانشگاه و نیز دانشجویان عزیز که تلاش برای رسیدن به این مرحله را داشته اند تقدیر و تشکر نموده و آرزوی موفقیت می نمایم.