دومین شتاب صنایع غذایی در کرج
دومین رویداد شتاب (شناسایی و توانمند سازی ایده های برگزیده ) صنایع غذایی کشور توسط مرکز علمی _کاربردی قند کرج تحت نظارت دانشگاه جامع علمی _ کاربردی استان البرز برگزار شد.
دکتر سیدصاحب سادات حسینی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز گفت: سومین استارت آپ صنایع غذایی مرکز آموزش علمی کاربردی قند کرج از چهارشنبه 21 تیر تا جمعه 24 تیر در حوزه صنایع غذایی برگزار شد.
وی با اعلام اینکه در این مدت استارت آپ های مختلفی ویژه قند و شکر انجام شده است، افزود: در این استارت آپ ها ایده های فراوانی ارائه شد که خوشبختانه به تولید انبوه رسیده است.
وی با اشاره به هلدینگ به وجود آمده بین دو مرکز آموزش علمی کاربردی استان البرز توسط دانشجویان آن ها، گفت: این دو مرکز تولیدات خود را در نمایشگاهی که در کشور افغانستان برگزار شده بود ارائه دادند و فروش موفقی نیز در آنجا داشتند.
ایشان با اشاره به ارسال ۱۳۵ طرح به دبیرخانه این رویداد شتاب اعلام کرد که بعد از ارائه اولیه بیش از 40 طرح به مرحله دوم رسید که بعد از 3 روز کار و پژوهش ایده دهندگان و رای داوران 22 ایده تایید و به مرکز رشد جهت استقرار ارائه شد.
وی با بیان اینکه در استارت آپ اول ۸۰ ایده و در دومین برنامه در این خصوص ۱۲۰ طرح به دبیرخانه مربوطه ارسال شد، اعلام کرد که به لحاظ کمی و کیفی ایده های ارائه شده رشد داشته اند و تخصصی تر نیز شده اند. ایشان ابراز امیدواری کرد که مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز دانشجویانی توانمند در حوزه مهارت، اشتغال و کارآفرینی تربیت نمایند.
ایشان ضمن تقدیر از تلاش جدی مرکز آموزش علمی کاربردی قند کرج، به برخی مزیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره کرد.
ایشان یکی از مسائل مغفول مانده در جامعه را آموزش در مرزهای فن آوری و کاربرد آن در جامعه دانست و گفت: هدف دانشگاه تولید علم مبتنی بر کار است ولی باید این سوال مهم را نیز مد نظر قرار داد که آیا این تعداد فارغ التحصیل آمادگی ورود به بازار کار را دارند؟ لذا بخشی از ظرفیت علمی باید به ارتقای دانش کاربردی اختصاص یابد. ایشان در ادامه هدف از تشکیل دانشگاه های علمی کاربردی را تحقق همین هدف و رفع نیازهای بخش تولید و صنعت دانست که فارغ التحصیلان راحت بتوانند وارد بازار کار شوند و خود نیز کارآفرین باشند.
ایشان با بیان اینکه بیش از 98 درصد از دانشجویان این دانشگاه در استان البرز بومی هستند افزود اکثر دانشجویان در حین یا پس از دانش آموختگی جذب بازار کار می شوند.
سادات حسینی یکی از دلایل عدم جذب فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها به رشته های مرتبط در بازار کار را عدم انطباق کیفیت آموزش با نیاز جامعه و عدم توجه به نیاز جامعه در تعیین و طراحی رشته های مختلف دانشگاهی عنوان کرد و گفت: باید کارگاه ها و دوره های آموزشی مرتبط با نیاز صنعت ایجاد کرد تا کارآموزان خود به خود جذب رشته مورد علاقه خود شده و در حین تحصیل درآمدزایی خوبی داشته باشند. ایشان افزود اما در دانشگاه جامع علمی کاربردی تدوین رشته ها بر اساس نیاز بازار کار است و لذا کمترین مشکل در جذب فارغ التحصیلان در بازار کار وجود دارد.
در ادامه حسن کریمی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان البرز، که عصر چهارشنبه در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، گفت: سومین استارت آپ صنایع غذایی دانشگاه علمی کاربردی قند کرج امروز در حوزه صنایع غذایی آغاز بکار می کند.
وی با بیان اینکه این برنامه در زمینه جمع آوری ایده های نو در راستای تجمیع فعالیت های کسب و کار است، افزود: در دنیا توجه به برگزاری استارت اپ جایگزین بخش های تحقیق و توسعه کارخانجات و صنایع می شود.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی قند کرج بیان کرد: فضای پژوهشی در این دانشگاه قالب شده است، دست رنج سالیانه خود را در فضای هفته پژوهش و استارت آپ ها دریافت می کنیم.
کریمی با اشاره به اینکه پشتیبانی از ایده های نو و رساندن این مهم به مرحله تجاری و بازارهای جهانی است، گفت: در دانشگاه علمی کاربردی ایده های برتر در پایان دوره وارد فضای مرکز رشد شده تا در فرصت یک الی سه ساله به کسب و کار نوین تبدیل شود.
وی با بیان اینکه هر سه استارت اپ برای نخستین بار در سطح کشور برگزار شده است؛ افزود: با اعتماد صنایع به مجموعه آموزش علمی کاربردی قند کرج شاهد حضور چشمگیر این دسته از افراد بوده ایم.
وی با اشاره به ارسال ۱۳۵ طرح به دبیرخانه این استارت اپ، گفت: در نهایت ۲2 ایده به مرکز رشد معرفی می شود.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی قند کرج با بیان اینکه ایده های خوبی از دانشگاه های معتبر کشور نظیر صنعتی شریف در این برنامه مطرح شده است، تصریح کرد: افتتاح اولین ابنمای موزیکال استان البرز امروز انجام می گیرد.
کریمی اعلام کرد: اولین مسابقه برنامه نویسی آبنمای کشور در مرکز علمی کاربردی قند کرج برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه در استارت آپ اول ۸۰ ایده و در دومین برنامه در این خصوص ۱۲۰ طرح به دبیرخانه مربوطه ارسال شد، افزود: در مرحله دوم ۶ ایده به مرحله تجاری سازی رسیدند.
کریمی با بیان اینکه این دانشگاه در ۲۱ رشته مختلف بخش صنعت، مدیریت و صنایع غذایی فعالیت می کند، گفت: دانشگاه علمی کاربردی رشته های متناسب با نیاز هر استان را به دانشجویان متقاضی معرفی می کند.

نظر شما :