به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان؛ بیانیه ریاست دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی واحد استان البرز

۱۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۳ کد : ۴۶۹۱۳ اخبار شیرپوینت

به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان؛
بیانیه ریاست دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی واحد استان البرز

یوم الله ۱۳ آبان، نگینی درخشان در تاریخ استکبار ستیزی ملت ایران است که یادآور اتفاقات بزرگ و تاریخ ساز است.

۱۳ آبان، روز پیوند تاریخ حریت ملت غیور ایران و آرمان های مقدس حضرت امام خمینی(ره) و تجدید میثاق فرزندان انقلاب و ملت رشید ایران با مقام معظم رهبری(مدظله العالی) است.

روزی که نماد استکبار ستیزی ملت ایران و از سرمایه‌های جاودان میهن عزیزمان است و حفظ آن در گرو محکوم نمودن جنایت های استکبار جهانی به سرکردگی شیطان بزرگ، آمریکاست.

دانشجویان، اساتید و تمامی پرسنل و همکاران دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز نیز ضمن گرامی داشت این روز و با الگو قرار دادن پیام اصلی عاشورا، همگام با ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۱۳ آبان، روز وحدت، صلابت، همدلی و همزبانی دولت و ملت بر علیه مستکبرین جنایتکار با آرمان‌های امام راحل(ره)، شهدای گرانقدر و رهبر معظم انقلاب، تجدید میثاق کرده و انزجار خود را از توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی، بویژه آمریکا و اسرائیل، متجلی می‌سازد.

و من الله التوفیق
دکتر پیمان دانش کار آراسته