ایجاد رقابت با ایده های خوب

میثم شادبخش، دبیر رویداد شتاب سازمان های هوشمند اظهار داشت: استارت آپ ها تیم های کوچکی هستند که با ایده های خوب وارد رقابت می شوند.
وی افزود: این رویداد که برای نخستین بار در سطح کشور و در استان البرز برگزار شد به دلیل وجود خلاء وجود سیستم های هوشمند در سازمان ها، طراحی شد.
شادبخش گفت: دانشجویان IT و مدیریت بازاریابی می توانند در این عرصه، خوب ظاهر شوند لذا به این رویداد هدایت شدند و ۷ سمینار برای آماده سازی این افراد برگزار شد که با الفبای استارت آپ و کسب و کار، آشنا شوند.
وی تصریح کرد: برای تعدادی از ایده های برتر تفاهمنامه ای منعقد شد که طی ارزیابی نهایی انجام شده، نسبت به خریداری آنها اقدام شد.
دبیر رویداد استارت آپ گفت: در این مراسم، ایده های برتر  معرفی می شوند که توسط داوران حاضر، ارزیابی نهایی شوند.
وی در ادامه گفت: تصمیم داریم مرکز کارآفرینی در حوزه IT تاسیس کنیم و بدین ترتیب برای دانشجویان فرصتی مهیا خواهد شد که به مرحله ای برسند که بتوانند محصول خود را عرضه کنند و می خواهیم به جای جذب دانشجویان از ایده هایشان استفاده کنیم.

استارت آپ ها قابلیت رشد دارند
نیره زاغری، دکترای تخصصی مهندسی هوش مصنوعی رباتیک که در بحث پژوهش، هدایت و مدیریت شرکت کنندگان رویداد شتاب سازمان های هوشمند را بر عهده داشت، گفت: حدود یک ماه، دوره آموزش برای آماده سازی دانشجویان شرکت کننده در این رویداد، انجام شد.
وی که در چندین دانشگاه تهران و البرز تدریس می کند، اظهار داشت: در این کارگاهها دانشجویان از سراسر کشور حق حضور داشتند و در پایان دوره، گواهی اتمام دوره را دریافت کردند.
وی گفت: با تقویت استراتژی دانشجویان صاحب ایده در محیط کسب و کار نوین، می توان به قابلیت رشد آنها دست یافت.
زاغری تصریح کرد: ایده های خام دانشجویان، هدایت شد و برای رفع چالش های پیش روی استارت آپ ها، راه کارهایی ارائه شد.
این استاد دانشگاه گفت: برخی از ایده ها از قابلیتی برخوردار هستند که به عنوان محصول، ارائه شده و می توان با حمایت و مدیریت هوشمند از طرح های نو و استارت آپ در سازمانها و فضای رقابتی، استفاده کرد.

خواستن، توانستن است

سیدمحمدامین احمدی، بنیانگذار شیوه نوین املاک در مجموعه رویال با بیش از ۴۰۰ نفر اشتغالزایی در استان و جوانترین کارآفرین کشوری که در این مراسم حضور داشت گفت: در شرایط سخت کاری شروع به کار کردم و تصمیم گرفتم خلاقیتی داشته باشم که به نفع مشاوران املاک باشد و از طرف دیگر، مجموعه ای باشد که کمک حال مردم بوده و رفت و آمد آنها را کمتر کند.
وی که در سنوات گذشته با عناوین مختلف، رتبه های برتر کسب و کار را به دست آورده است، گفت: مقرر شده با دانشگاه علمی و کاربردی، همکاری و مشاوره به صورت آکادمیک داشته باشم که در این راستا تلاش خواهم کرد به جوانان علاقه مند، کمک کنم به اهداف و ایده هایشان نزدیک شوند.
احمدی با عنوان اینکه خواستن، توانستن است، ادامه داد: اگر کسی بخواهد فرد معمولی نباشد و دیده شود و بخواهد که بتواند دست دیگران را بگیرد، می تواند بدون هیچ حمایت مادی، کار کند چراکه من به تنهایی و با هیچ حمایتی توانستم از صفر شروع کنم و به هدفم رسیدم و دیگران به خصوص جوانان هم اگر بخواهند، می توانند اهداف دست نیافتنی خود را محقق کنند.
در ادامه رویداد شتاب سازمان های هوشمند، تعدادی از شرکت کنندگان صاحب ایده های راه یافته، طرح های خود را معرفی و به پرسش های، حاضران پاسخ دادند و در پایان از ایده های برتر با اهداء جوایز، تقدیر شد.