برتری ۱۳ ایده در حوزه کسب و کار

حسین افتخاری، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر کرج با اشاره به استفاده از ظرفیت دانشگاه در راستای رونق تولید و گام دوم انقلاب گفت: ۶۳ طرح دانشجویی با توجه به فرصت کوتاه در ۶ گروه تخصصی مورد بررسی قرار گرفت و این طرح ها در حوزه های مختلف کسب و کار ارائه شد.
افتخاری با عنوان اینکه اداره ورزش جوانان همکاری خوبی با رویداد شتاب سازمان هوشمند داشت، تصریح کرد: در فرایند کار، تعدادی از سرمایه گذاران در این رویداد حضور داشته و حتی از ایده های نوین استقبال خوبی شد.
رئیس مرکز علمی کاربردی خانه کارگر کرج، اظهار داشت: از تعداد ۱۸ طرحی که به عنوان طرح نوآورانه انتخاب گردید، ۱۳ طرح به مرحله نهایی رسید که برای ۳ طرح به عنوان ایده تجاری، قرارداد فروش منعقد شد.
وی گفت: استانداری البرز و فرمانداری کرج همکاری و حمایت خوبی با ما داشتند و همچنین از حمایت دبیرکل خانه کارگر و رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز برخورددار بودیم.
وی افزود: آنچه باعث پیشبرد جامعه اسلامی می شود، حضور و مشارکت دانشجویان سازمانی است که در آن مشغول به فعالیت هستند.