نخستین رویداد شتاب سازمان های هوشمند در مرکز علمی کاربردی خانه کارگر واحد کرج و با حضور استارت آپ های فعال در حوزه کسب و کار، برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز، اولین رویداد شتاب سازمان های هوشمند با حضور قائم مقام مراکز علمی کاربردی خانه کارگر کشور، جمعی از اساتید، استارت آپ ها و دانشجویان فعال در حوزه کسب و کار در مرکز علمی کاربردی خانه کارگر واحد کرج برگزار شد.
احمد محجوب، قائم مقام مراکز علمی کاربردی خانه کارگر کشور با اظهار امیدواری از برگزاری و ارائه ایده های جدید دانشجویان خلاق و نوآور، گفت: ادامه رویداد شتاب سازمان های هوشمند می‌تواند در بخش های دولتی و خصوصی، تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی افزود: امروزه یکی از مشکلات اداری، بحث بروکراسی و انجام کارهای اداری است که فرصت زیادی از ارباب رجوع می گیرد و این درحالیست که با داشتن ایده های جدید می توان بسیاری از مشکلات موجود را کم کرد.
محجوب تصریح کرد: برگزاری رویدادهای شتاب می تواند علاوه بر معرفی بهترین ایده، صاحبان طرح و استارت آپ های خلاق را به بخش های تولیدی و اقتصادی، وصل کند.
قائم مقام مراکز علمی کاربردی خانه کارگر کشور ادامه داد: مهمترین سرمایه کشور، ایده، فکر و نیروی انسانی است و نباید فراموش کرد که طرح و برنامه ها باعث می شود علاوه بر ایجاد سرمایه، بخشی از دغدغه مردم و مسئولان برطرف شود.
قائم مقام مراکز علمی کاربردی خانه کارگر کشور با اشاره به طرح های به کار گرفته شده و ده‌ها ایده که در حال حاضر در کشور راه اندازی شده است، گفت: با استفاده از خلاقیت و ایده پردازی نوین، اشتغالزایی خوبی ایجاد می شود لذا در شرایط اقتصادی کشور، حمایت از مجموعه‌های دانش‌بنیان، می تواند به اقتصاد و تولید داخلی، کمک کند.
محجوب تاکید کرد: پشتیبانی مالی برای عملیاتی کردن ایده ها لازم است و مدیران و صاحبان صنایع مختلف در شرایط تحریم کشور با این تعامل و همکاری، می توانند بخشی از مشکلات خود را حل کنند.