افتتاح مرکز آموزش علمی کاربردی نیروی انتظامی همزمان با هفته نیروی انتظامی

۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۲ کد : ۴۶۶۲۵ اخبار شیرپوینت اسلایدر

به گزارش روابط عمومی استان البرز، دکتر بختیاری در این آئین که همزمان با هفته نیروی انتظامی در مرکز ستاد فرماندهی نیروی انتظامی استان البرز برگزار شد، با بیان اینکه مراکز علمی کاربردی در کشور با هدف ایجاد بستر مهارت آموزی برای بهبود انجام وظایف شغلی کارکنان در بخش خصوصی و دولتی ایجاد شده است، اظهار داشت: وجه تمایز دانشگاه علمی کاربردی با سایر دانشگاهها تمرکز بر مهارت شغلی است و جنس و ذات دانشگاه علمی کاربردی در شغل محور بودن آن است.
وی افزود: در موسسه آموزش عالی علمی کاربردی ناجا، بر اساس نظام جامع تربیت و آموزش ناجا کلیه آموزش‌ها مهارتی و تخصصی و در قالب پودمان آموزشی ارائه خواهد شد.
وی ادامه داد: هر درجه‌دار در طول 30 سال خدمت خود باید 4 دوره مهارتی را طی کند که هر دوره مهارتی متشکل از چند پودمان است. وی با بیان اینکه موسسه آموزش عالی علمی کاربردی ناجا تولد دوباره‌ای را تجربه کرده و با رویکردی جدید به فعالیت خود ادامه می‌دهد، افزود: با ابلاغ جدیدی که در شهریور 97  از ستاد کل نیروهای مسلح دریافت شد، این موسسه با ماموریتهایی جدید به فعالیت خود ادامه می ‌دهد.
دکتر بختیاری در ادامه به توضیح 6 ماموریت مهم جدید ابلاغی اشاره کرد و به اختصار به تشریح روند جدیدترین ماموریت ها پرداخت.
وی در بخش دیگری از سخنانش به لزوم وجود زیرساخت‌های لازم در امر آموزش اشاره و عنوان کرد: از آنجا که هر مرکز آموزشی حداقل، باید معادل 15 درصد استعداد سازمانی هر استان ظرفیت پذیرش همزمان داشته باشد؛ می توان ادعا کرد هر مرکز آموزش علمی کاربردی نیروی انتظامی در هر استان یک دانشکده محسوب می‌شود و از تراز دانشگاهی خوبی برخوردار است.
رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی نیروی انتظامی  با اشاره به اینکه 24  مرکز علمی کاربردی در سراسر کشور با ظرفیت پذیرش همزمان بیش از 1000 دانشجو داریم، گفت: امیدواریم به مرور هم به ظرفیت پذیرش هر استان اضافه شود و هم هر مرکز دارای ساختمان و فضای آموزشی مستقل و در خور شأن نیروی انتظامی شود.
وی با بیان اینکه امسال در 18 رشته کاردانی در سطح کشور پذیرش دانشجو داشتیم که 14 رشته آن تخصصی ناجا است، گفت: تمامی این رشته‌های آموزشی مثل کنترل ترافیک، مدیریت بحران انتظامی، حفاظت اطلاعات در ناجا، عملیات ویژه و ... متناظر با رشته‌ها و رسته‌های ناجا است و بر اساس مختصات دانشگاه علمی کاربردی و تشخیص معاونت آموزش ناجا توان لازم برای طراحی رشته‌های جدید وجود دارد.
رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی ناجا  همچنین به ارائه خدمات ارتقای تحصیلی و آموزشی به خانواده ناجا اشاره کرد و اظهار داشت: خانواده  ناجا اعم از شاغلین و بازنشستگان می توانند از این خدمات تحصیلی استفاده کنند.