برپایی اولین استارت آپ قند، شیرینی و شکلات استان البرز در مرکز قند کرج

۱۸ آذر ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۴۶۱۶ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۵۷۴
--
برپایی اولین استارت آپ قند، شیرینی و شکلات استان البرز در مرکز قند کرج

رئیس مرکز علمی کاربردی قند کرج درخصوص برگزاری این نمایشگاه بیان داشت: هدف از برگزاری این استارت آپ به منظور جذب و انتخاب ایده های جذاب ومبتکرانه می باشد و همچنین  ایجاد ارتباط رودرو با موضوعات مرتبط با صنایع قند ،شیرینی وشکلات است. 

 
 
 دکتر حسن کریمی ادامه داد: موضوعات این استارت آپ ، شیرینی، کیک،کلوچه،آبنبات، انواع نان، نوشیدنی ها،کنسانتره، افزودنی های مجاز،صنایع آرد،صنایع بسته بندی، ماشین آلات وتجهیزات بازاریابی وفناوری اطلاعات خواهد بود. 
وی افزود:این نمایشگاه از تاریخ چهارشنبه 4 آذر ماه تا روز جمعه 6 آذرماه ادامه خواهد داشت و ازبین ایده های ارائه شده های 10ایده برتررا انتخاب خواهد شد.
رئیس مرکز علمی کاربردی قند کرج ادامه داد: برترین های این استارت آپ به مرحله ی بعد ورود  پیدا خواهندکرد.
کریمی با بیان اینکه استارت آپ یک رویداد آموزشی – تجربی در سراسر دنیا است بیان کرد:   استارت آپ می تواند بیش از هر اقدام دیگری مسیر حرفه ای صنایع و شرکت ها را در حوزه کارآفرینی تغییر دهد.
 دکتر حمداله جمشیدی، معاونت آموزشی مرکز علمی کاربردی قند کرج نیز بااشاره به اینکه  برگزاری استارت آپ مبحثی نوین دردنیا است بیان کرد:  استارت  آپ زمینه تبدیل شدن ایده هابه طرح وسپس اجرایی وعملیاتی شدن آن رافراهم می سازد.
 
 درادامه حاشیه این گفتگو دکتر کبوته، معاونت فرهنگی مرکز علمی کاربردی قندکرج بابیان اینکه صنعت شیرینی و شکلات بعد از انقلاب بسیار متحول شده است بیان داشت: 30 سال پیش تعداد کارخانه های شیرینی و شکلات از انگشتان دست تجاوز نمی کردوهر چند که درآن زمان برندهای مشهوری داشتیم اما در دهه 70 و سپس در دهه 80 تحولی در صنعت شیرینی و شکلات رخ داد و سرمایه گذاریهای هنگفتی دراین خصوص انجام شده وعلم نوین نیازاصلی پیشرفت دراین موضوع است مدیرعامل شرکت قند کرج نیز ، حمایت کامل خودرا از فعالیت های این مرکز اعلام نمود.
 

( ۲ )

نظر شما :