کارگاه آموزشی "تکنیک‌های راه اندازی و برگزاری رویداد شتاب"

به گزارش روابط عمومی صبح روز شنبه 4 آبان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز کارگاه آموزش تکنیک‌های راه اندازی و برگزاری رویداد شتاب با هدف  را با حضور دکتر موسی زاد؛ مدیرکل محترم پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار نمود.
دکتر آراسته، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز ضمن خوش آمد گویی به حضار با اشاره به نزدیکی روزهای برگزاری نمایشگاه پژوهش و فناوری در آذرماه، این کارگاه با هدف استاندارد سازی ایده ها، استارت آپ ها و دستاوردها برگزار شده است و امید است با تکیه بر اصول و ضوابط امر به حداکثر استاندارد سازی نایل آییم. ایشان ابراز امیدواری کرد که مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز دانشجویانی توانمند در حوزه مهارت، اشتغال و کارآفرینی تربیت نمایند.
دکتر موسی زاده نیز ضمن خیر مقدم و تسلیت ایام سوگواری ارتحال حضرت رسول (ص) گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی متولی آموزش های مهارتی می باشد ولی علاوه بر آموزش های مهارتی به دنبال ایجاد فضاهایی برای کارآفرینی است که یکی از آن فضاها برگزاری رویدادهای شتاب و استارت آپ ها ست و فضایی را فراهم می کند که دانشجویان و فارغ التحصیلان ما بتوانند از طریق خلاقیت ها و نوآوری هایی که دارند مواردی را طرح نموده و به داوری متخصصان و حامیان مالی و سرمایه گذاران بگذارند و در صورتی که ایده های آنها مورد تأیید و قابل سرمایه گذاری شناخته شود مورد عنایت  قرار گرفته و مراحل خود را طی کرده به شرکت های دانش بنیان و تجاری سازی و تولید انبوه دست یابد. بر این اساس برگزاری استارت آپ هدفمند با قابلیت مشارکت حداکثری از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه با اشاره به قابلیت استراتژیک و مزیت برگزاری استارت آپ در دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند در روند ایده به تولید در حوزه خدمات و صنعت مشارکت داشته باشد
و همچنین از تأسیس صندوق کارآفرینی در خصوص رفع موانع مالی و سرمایه گذاری خبرداد.
در پایان به پرسش مدعوین پاسخ داده شد.