کسب مقام اول مسابقات شنای آب های آزاد توسط نماینده دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز

۰۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۷ کد : ۳۸۸۲۱ اخبار

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛  مسابقات شنای آب‌های آزاد بزرگداشت روز ملی خلیج فارس (رده‌های سنی ۱۴ تا بالای ۷۰ سال) ویژه آقایان از ۱۲ ال ۱۴ اردیبهشت به میزبانی اسکله جفره استان بوشهر برگزار شد. این رقابت‌ها با حضور ۱۶ تیم پیگیری شد.

در این مسابقات سعید سعیدی دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی زرماکارون به نمایندگی از دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز در رده سنی ۳۵ تا ۳۹ سال موفق به کسب مقام اول مسابقات شد.

گفتنی‌ست پیش از این سعیدی در مسابقات قهرمان کشوری دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز حائز مقام قهرمانی در تمامی رشته های برگزار شده گردیده بود.