آیین تجلیل از مدرسان دانشگاه علمی – کاربردی واحد استان البرز به مناسبت هفته نکوداشت مقام معلم و جشن نیمه شعبان

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲ کد خبر : ۳۸۶۸۳ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز آیین تجلیل از مدرسان و پژوهشگران برتر دانشگاه جامع علمی - کاربردی استان البرز با حضور جناب آقای دکتر بهرامی نسب معاون فرهنگی و دانشجویی در سالن همایش میلاد شهرداری کرج برگزار شد.

پیمان دانشکار آراسته در جشن نکو داشت مقام معلم که عصر دوشنبه در باشگاه میلاد برگزار شد، ضمن گرامیداشت ایام و اعیاد شعبانیه، گفت: همه افراد جامعه باید قدردان زحمات اساتید و معلمات باشند.
وی با تاکید بر اینکه معلم همانند والدین از احترام و جایگاه والایی برخوردار هستند، خاطرنشان کرد: اساتید دانشگاه های علمی کاربردی مهارت و تجارب ویژه ای را به دانشجویان منتقل می کنند و همگی آن ها شایسته تقدیر هستند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز با اعلام اینکه امروز ۱۷ مدرس برتر در حوزه مراکز علمی کاربردی استان معرفی خواهند شد، تصریح کرد: ۲۳ اساتید نمونه دیگر نیز از سوی مراکز  آموزش علمی کاربردی مربوطه مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

**************************************************

در ادامه بهزاد بهرامی نسب در جشن نکو داشت مقام معلم، با بیان اینکه گرامیداشت مقام معلمان و اساتید از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار کرد: رشد مراکز آموزش علمی کاربردی در استان البرز قابل توجه و چشمگیر بوده است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: در سال ۹۶ بیشترین فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه های علمی کاربردی صورت گرفت، طی سال گذشته اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان برای برنامه های ملی و کشوری در حوزه فعالیت های فرهنگی هزینه شد.
بهرامی نسب با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی همه ساله در مسابقات قرآنی رتبه اول تا سوم را از آن خود می سازد، ادامه داد: کسانی که در خصوص این دانشگاه حرف از کیفیتی می زنند، صحیح نیست.
وی ادامع داد: بدون شک مدرسین یکی از ارکان مهم دانشگاه جامع علمی کاربردی است که در این راستا همه ساله درصدد جذب مدرسین جدید هستیم، مدرسین مراکز آموزش علمی کاربردی از توانمندی علمی، اخلاقی، مهارتی و تخصصی برخوردار هستند.
در ادامه این مراسم رحیمی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری کرج با بیان اینکه روز معلم بدون جناح بندی و گرایشات توسط مردم گرامی داشته می شود، اظهار کرد: همه افراد جامعه مدیون جایگاه و مقام معلم هستند.

وی با اشاره به اینکه امانتداری یکی از خصوصیات بارز معلمین و اساتید محسوب می شود، افزود: پیامبران به عنوان نخستین معلم انسان ها برای هدایت بشر و رشد روح آدمی تلاش کردند از طرفی باید به این مهم اشاره کرد معلمان ادامه دهنده راه انبیا الهی هستند.