آیین تکریم و معارفه رییس دانشاه جامع علمی کاربردی استان البرز

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۲۰:۵۹ کد : ۳۸۶۳۰ اخبار
آیین تکریم و معارفه رییس دانشاه جامع علمی کاربردی استان البرز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز، سید صاحب سادات حسینی در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز که پیش از ظهر سه شنبه در تالار شهیدان نژاد فلاح برگزار شد، با بیان اینکه از زمان ورود به استان البرز تمام توان خود را برای هر چه بهتر طی شدن اقدامات را به کار گرفتم، اظهار کرد: خوشبختانه تعامل بین دستگاهی خوبی را در این منطقه شاهد بودم.
وی با بیان اینکه تمام استانداران، نمایندگان و مدیران کل دستگاه های اجرایی مختلف زحمات فراوانی را برای رفع موانع متقبل شدند، افزود: امید است بستر فعالیت این دانشگاه بیش از پیش فراهم شود از طرفی باید به این نکته اشاره کرد که تعداد دانشجویان مراکز علمی کاربردی استان البرز از ۱۳ هزار نفر به ۳۱ هزار ۵۰۰ نفر افزایش یافته است.
رئیس سابق دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز تصریح کرد: ۶۱ درصد دانشجویان این مراکز در استان در مقطع کاردانی و ۳۹ درصد دانشجویان در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل هستند.
وی به فعال بودن۲۲۴ کد رشته محل در مراکز جامع علمی کاربردی استان البرز اشاره کرد و گفت: ۴۵ درصد شاغلین استان البرز در حوزه صنعت مشغول به فعالیت هستند.
سادات حسینی گفت: تا کنون برای ۶۳ درصد از دانشجویان گواهی فارغ التحصیلی صادرشده است.

پیمان آراسته در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز ، ضمن گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم، اظهار کرد: زحمات دکتر سادات حسینی رئیس سابق دانشگاه جامع علمی کاربردی استان پیرو شکل گیری این مجموعه علمی قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه از توان ۱۰۰ درصدی خود برای پیشبرد اهداف مد نظر بهره خواهم گرفت، افزود: کار سختی را در پیش روی خود دارم لذا طی کردن این مسیر بدون همکاری و حمایت همگانی میسر نخواهد شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز تصریح کرد: شیوه انضباط اداری و قانون مداری همراه با دموکراسی در راستای دست یابی به اهداف دانشگاه ادامه پیدا خواهد کرد.

در ادامه جواد فرهودی در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز ، ضمن گرامیداشت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت حضرت ولی عصر(عج) اظهار کرد: درخواست بازنشستگی رئیس سابق دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بسترسازی برگزاری این مراسم و انتخاب فردی جدید در این منصب شد.
وی با اشاره به اینکه رئیس جدید دانشگاه علمی کاربردی استان یکی از اساتید برجسته دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) است، افزود: وی فردی متعهد و متخصص در حوزه فعالیت خود هستند که جایگاه علمی خوبی را به خود اختصاص داده است.
مشاور عالی رئیس جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه امید است کیفت دانشگاه ارتقا پیدا کند، خاطرنشان کرد: دانشگاه علمی کاربردی از بدو تاسیس در راستای ایجاد تخصص و مهارت بین جوان شکل گرفت، این دانشگاه ۱۸ هزار شغل را برای جامعه تعریف کرده است.

فرهودی در ادامه سخنان خود مهارت آموزی، کاربینی و کارورزی به جوانان را امری الزامی و حائز اهمیت برشمرد.
وی ایجاد آموزشگاهی علمی و دانشگاهی در شهرک های صنعتی را الزامی عنوان و تصریح کرد: بخش آموزش در شهرک های صنعتی ضعیف عمل کرده است که باید مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه همه در قبال نسل آینده مسئول هستیم، اظهار کرد: باید بستر فعالیت برای جوانان فراهم شود.