سیزدهمین نشست هم اندیشی مسئولین فرهنگی و دانشجویی مراکز برگزار شد

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۲ کد : ۳۸۶۱۰ اخبار
سیزدهمین نشست هم اندیشی مسئولین فرهنگی و دانشجویی مراکز برگزار شد

سیزدهمین نشست هم اندیشی مسئولین فرهنگی و دانشجویی مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز در صبح روز چهارشنبه مورخ 05/02/97 در سالن کنفرانس مرکز آموزش علمی کاربردی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز برگزار شد.

سرپرست اداره فرهنگی و دانشجویی اعلام کرد برنامه با کارگاه آموزشی صندوق رفاه  دانشجویان آغاز شد و در این فرصت زمانی، مجموعه نکاتی در خصوص ثبت تقاضای وام های دانشجویی، دریافت و پازپرداخت و تسویه حساب وام ارائه شد.

مهندس صفری خاطر نشان کرد پس از برگزاری کارگاه آموزشی، برنامه های نشست با عرض خیرمقدم ناصر چک نژادیان رییس مرکز میزبان و ارائه نکاتی توسط حبیب کمری، معاون اجرایی دانشگاه ادامه یافت. کمری با آرزوی توفیق همکاران در امور فرهنگی در سال جاری، حمایت خود را در تمامی برنامه هایی که در چارچوب اداری مالی دانشگاه دیده شده باشد اعلام کرد. وی افزود انتظار می رود در برنامه های دانشگاه مجموعه متولیان فرهنگی مراکز حضور جدی تری داشته باشند.

سرپرست اداره فرهنگی و دانشجویی گفت: تلاش مضاعف در ثبت نام دانشجویان، مدرسان و همکاران مراکز در جشنواره قرآن و عترت، جدیت در اطلاع رسانی برنامه های دانشگاه و احیاء انجمن های علمی دانشجویی غیرفعال ز دیگر نکات طرح شده در نشست بود.

در ادامه داوود طاهری، مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در منطقه یک دانشگاه، ضمن ابراز امیدواری از همیّت و دغدغه عمومی همکاران فرهنگی مراکز به تشریح برنامه های دفتر نهاد و نحوه بهره گیری از حمایت های آن پرداخت.

نشست با ارائه نقطه نظرات همکاران به پایان رسید.