جلسه صمیمانه رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز و رییس مراکز آموزش علمی کاربردی استان با استاندار البرز

۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۵ کد : ۳۸۳۱۸ اخبار

به گزارش روابط عمومی استان البرز جلسه صمیمانه رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز و رؤسای  مراکز آموزش علمی کاربردی استان با استاندار البرز در دفتر استاندار استان البرز تشکیل شد.

در ابتدا آقای دکتر سادات حسینی ضمن تقدیر و تشکر از برگزاری جلسه با استاندار البرز به سوابق درخشان ایشان از جمله ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان، به عنوان مدیر مورد احترام  و مردمی یاد کردند

سید صاحب سادات حسینی افزود: اکنون دراستان البرز 31هزارو۵۸۹دانشجو وجود دارد که در ۳۴ مرکز آموزشی علمی کاربردی تحصیل می کنند.
وی خاطرنشان کرد: 1014 طرح در سال 1396 خاتمه یافته که  شورای پژوهشی و فناوری استان با 558 طرح به عنوان خاتمه یافته نهایی موافقت کرد که در 30 غرفه در هفته پژوهش وفناوری استان البرز ارائه گردید که بیش از ۳۵ مورد آن تجاری سازی شده است

استاندار البرز دکتر محمدعلی نجفی، در این دیدارصمیمانه، ضمن خوش آمد گویی و تشکر از زحمات ارزشمند رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی از  آشنایی 2 دهه با جناب آقای دکتر سادات حسینی یاد کرد و از سوابق پژوهشی ارزشمند ایشان تقدیر کردند .
وی با قدردانی از دغدغه های فعالان اقتصادی خاطرنشان کرد: کارآفرینی باید اعتلای دولت باشد؛ ملی و نه شهرستانی و استانی فکر کنیم وی ابراز امیدواری کرد که همه باید کارآفرین باشیم.
 دکتر نجفی با بیان اینکه  دولت گام های خود را بر می دارد اما تنگناهایی نیز وجود دارد؛ گفت: استان البرز روی توسعه را به خود می بیند و حرکتش اقتصاد محور است. ما اعتقاد داریم اگر مشکلات کارآفرینان حل شود بسیاری از دغدغه ها برطرف خواهد شد  و این مهم از طرف دانشگاهیان قابل اجرا است، ما مسئولان نقش دلگرمی برای دانشجو ها را داریم.
در پایان رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز به معرفی مرکز آموزش و پتانسیل های خود اشاره کردند.