تجلیل از ۲۴ زوج و۲۳ پژوهشگر و ۲۷ ورزشکار برتر توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز

۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۳ کد : ۳۸۳۱۷ اخبار
تجلیل از ۲۴ زوج  و۲۳ پژوهشگر و ۲۷ ورزشکار برتر توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز

مزدوجین دانشجویی، پژوهشگران و ورزشکار برتردانشگاه جامع علمی -کاربردی استان البرز روز چهارشنبه درآئینی در سالن همایش میلاد با حضورمسئولان کشوری و استانی تجلیل شدند.
رئیس دانشگاه علمی -کاربردی استان البرز در این آئین گفت: ازاین تعداد ۲۴زوج و3۳ پژوهشگر و ۲۷ ورزشکار برتر دراستان البرزهستند.
سید صاحب سادات حسینی افزود: اکنون دراستان البرز 31هزارو۵۸۹دانشجو وجوددارد که ۱۸هزارو ۳۰۱ نفر در مقطع کاردانی ، ۱۲ هزارو ۳۶۵ نفر مدیریت خانواده، ۹۰۰ نفر کارشناسی و ۲۳ نفر در مقطع کارشناس ارشد در ۳۴ مرکز اموزشی تحصیل می کنند.
وی خاطرنشان کرد: اکنون یکهزارو۵۰۰ دستاورد پژوهشی توسط دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی این استان انجام شده که بیش از ۳۵ مورد آن تجاری سازی شده است .
وی افزود : استان البرز با دستاوردهای بزرگ علمی، صنعتی و کشاورزی جایگاه ویژه ای دارد که به عنوان قطب صنعتی و کشاورزی کشور شناخته شده است.
وی بیان کرد : به دلیل حضور صنایع مختلف، وجود مراکز اصلی کشاورزی و تقاضا و توانمندی های بالقوه در حوزه فرهنگ، هنر و خدمات، مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز به سرعت رو به گسترش است.
سادات حسینی افزود: مراسم تجلیل اززوج های دانشجو نیز با توجه به سنت حسنه پیامبراسلام (ص)، سفارش بزرگان و تحکیم بنیان خانواده برگزارشد .
وی اضافه کرد: در موضوع ازدواج دانشجویی باید جدی تر برنامه ریزی شود چرا که باید با ایجاد بسترهای فرهنگی این مهم را توسعه دهیم .
وی درخصوص پژوهشگران و کارآفرینان دانشگاه جامع علمی - کاربردی افزود: دراین دانشگاه، هدف ایجاد ایده جدید و تبدیل ایده به محصول است که خوشبختانه دراستان البرز به خوبی مشهود است .
سادات حسینی با اشاره به موفقیت دانشجویان دانشگاه جامع علمی - کاربردی در موضوعاتی نظیر کارآفرینی، گفت: یکی ازدلایل موفقیت دانشجویان دانشگاه های جامع علمی- کاربردی این است که حدود ۸۰ درصد ایشان شاغل هستند.

در ادامه دکتر محمدعلی نجفی استاندار البرز در آیین جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه جامع علمی - کاربردی استان البرز که در سالن همایش های میلاد کرج برگزار شد؛ با تبریک میلاد حضرت زهرا (س) اظهارداشت: خوشحالم امروز در جمع روسای دانشگاه ها و دانشجویان و محققان و همین طور در جشن پیوند جوانان حضور پیدا کرده ام.

وی با اشاره به ظرفیت های علمی و پژوهشی این استان افزود: استان البرز استعداد فراوانی دارد و همه تلاش ما این است که این استعدادهای بالقوه بالفعل شود.

دکترنجفی گفت: تعهدات استان ۳۳ هزار فرصت شغلی بود که طی ۶ ماه به ۳۲۰ هزار فرصت رسیده ایم و با پتانسیل هایی که در بخش شرکت های دانش بنیان و فناور وجود دارد قطعا در این بخش با تحولات شگرفی روبرو خواهیم بود.

وی افزود: از ظرفیت جوانان و دانش پژوهان و شرکت های دانش بنیان در راستای اشتغالزایی است باید استفاده کنیم.

وی افزود: عده ای می خواهند ناامیدی ایجاد کنند؛ اما ما باید امید و نشاط و پویایی را در جوانان ایجاد کنیم و نه با شعار که در عمل باید این امر جامه تحقق به خود بگیرد.
وی گفت: با ظرفیت هایی که در بخش شرکت های دانش بنیان و فناوری وجود دارد در این بخش با تحولات شگرفی روبرو خواهیم بود.
سپس حضرت حجت الاسلام والملسمین رزاقی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان البرز نکاتی درباره مساله ازدواج ایراد نمود.

همچنین دراین مراسم از خانواده های معزز شهدای مدافع حرم دانشگاه جامع علمی -کاربردی استان البرز نیز تقدیر شد.