انتصاب مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در منطقه یک (استان تهران و البرز) صورت پذیرفت

۲۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۲ کد : ۳۷۵۹۷ اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد استان البرز، صبح روز دوشنبه 18 دی ماه، جلسه معارفه حجت الاسلام و المسلمین رمضانی به عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در منطقه یک در دفتر رییس واحد استان برگزار شد.

در این جلسه که با حضور حجج الاسلام موسوی و رزاقی، مسئولین نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه های استان البرز و دکتر سادات حسینی برگزار شد، ضمن تشریح ساختار جدید عملکردی نهاد نمایندگی رهبری در مناطق نه گانه، بر ضرورت پیگیری مجموعه امور تکلیفی نهاد تاکید شد.

حجت الاسلام رزاقی با تفسیر آیه 102 سوره آل عمران با موضوع رعایت حد عالی تقوا، وظیفه نهاد نمایندگی رهبری و علمای حاضر در دانشگاه ها را طی این مسیر دانست.

در پایان ضمن تقدیر از مجموعه زحمات خالصانه حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی به عنوان رابط فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان در واحد استانی، حکم مسئولیت حجت الاسلام و المسلمین رمضانی نیز تقدیم شد.