برگزاری کارگاه آموزشی نظام وظیفه عمومی ویژه کارشناسان مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز

۱۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۹ کد : ۳۷۴۷۳ اخبار

کارگاه آموزشی نظام وظیفه عمومی ویژه کارشناسان مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز با حضور کارشناسان حوزه نظام وظیفه عمومی استان البرز، مهندس یوسفی معاون آموزشی و پژوهشی و کارشناسان مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی منابع طبیعی دکتر جوانشیر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز، معاون آموزش و پژوهش دانشگاه ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان، به اهمیت مباحث نظام وظیفه اشاره کرد.

محمدپناه کارشناس وظیفه  عمومی استان البرز بر ضرورت اخذ مجوز ثبت نام در زمان پذیرش و اخذ اصل برگه معافیت تحصیلی هولوگرام دار تاکید کرد.

وی ضمن تشریح بخشنامه های جدید وظیفه عمومی، تغییرات این بخشنامه را نسبت به بخشنامه های قدیمی بیان داشت. محمدپناه همچنین به بیان مسائل مربوط به نظام وظیفه از جمله: سنوات دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی، سنوات ارفاقی دانشجویان، شرایط ادامه تحصیل طلاب حوزه علمیه، ترخیص سربازان حین خدمت و مقررات نظام وظیفه برای دانشجویان اخراجی و انصرافی پرداخت و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داد.

در پایان مهندس یوسفی ضمن تشکر از واحد نظام وظیفه عمومی استان البرز، بر لزوم اجرای صحیح و دقیق قوانین و مقررات وظیفه عمومی در مراکز آموزش علمی کاربردی تاکید کرد و مقرر شد از مطالب ارائه شده آزمون تحت وب برگزار شود.